Contact

Heb je vragen of tips, stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Iedere 4 weken worden in de bestuursvergadering de inkomende berichten behandeld. Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.

Heb je vragen of aanvullingen (zoals foto's) voor ‘Raamsdonksveer op de kaart’ stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Heb je bidprentjes of vragen over bidprentjes? Deze kunnen gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of heb je een interessant verhaal? Mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Er zijn verschillende manieren om vriend of vriendin van het Veers Erfgoed te worden. Door bijvoorbeeld een kleine bijdrage te storten op rekening NL86 RABO 0143 0426 61 t.n.v. Veers Erfgoed in Raamsdonksveer.

 

Wil je als vrijwilliger aan de slag? Ook dat kan. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen snel contact met je op.

Postkantoor
Watertoren
Ziekenhuis
Kiosk
Oud gemeentehuis
St. Theodorusschool en RK Kerk
Haven
Keizersdijk
't Fruithuisje
© 2022 Veers Erfgoed. All Rights Reserved. Designed By BroVis IT